Minden nyomdai kérés különleges – munkáinkból válogatunk

budapest nyomda blog pálda wingmix plüs zsák

A Wingmix az a nyomda, ahol nem kell feszélyezve érezned magad, mert kérésed különleges, eltér a hagyományostól. Tudjuk, hogy valójában minden nyomdai munka különleges a maga módján: feladatod mindenképp egyedi. Csak azt kell tudnod, hogy mit szeretnél, a hogyant kitaláljuk mi.

Kreatív ötletekkel segítünk, megtaláljuk a megfelelő nyomdai technológiát, gyártási eljárást a legizgalmasabb feladatoknál is.

Ismerkedj meg néhány különleges munkánkkal, melyek épp ezt példázzák!

Exkluzív cégbemutató kiadvány

(Megbízó: Baumit Kft.)

Feladatunk az volt, hogy egy igazán exkluzív kiadványt készítsünk.

Ezt többféle nyomdai eljárás együttes alkalmazásával értük el. A papírt először fémfóliáztuk, majd egy fehér alányomás után következett a 4C nyomás. Ahol megcsillan a fémes csillogás, ott a fémfólia és a négyszínnyomás között kihagytuk a fehér alányomást, így csak egyes részek csillognak fémesen, nem az egész felület.

Ezt követően a felület védelmében az egész kiadványt matt fóliáztuk, majd a fémes részek kiemelésére UV-fényes formalakkot is tettünk rá.

Figyelemfelkeltő termékdoboz

(Megbízó: Vitamed Pharma Kft.)

Mitől lesz igazán látványos egy termék doboza? Ennek a nyomdai munkának az a különlegessége, hogy ötvözi a Pantone színnyomást, a dombornyomást és az ezüst prégelést.

Logózott plüss zsák

(Megbízó: Abaculus Plus Kft.)

Az asztmás betegek által használt turbuhaler számára kellett készítenünk egy puha, könnyen kezelhető tartót, mely megvédi az amúgy általában a táskában heverő eszközt.

Emellett az is fontos szempont volt, hogy ha éppen gyorsan van szükség rá, akkor az érintettek könnyen ki tudják venni a turbuhalert a zsákból.

Így született meg ez a kis plüss zsákocska, melyet a cég logójával emblémáztunk.

A zsákokat is saját csapatunk varrta meg – nem készen vettük, vagyis az első lépéstől az utolsóig mindent mi csináltunk.

Ne feledd, számunkra minden egyes nyomdai feladat különleges, legyen az szórólap, plakát, attrap, céges kiadvány. Segítünk az anyagválasztásban, veled együtt gondolkozunk, nem hagyunk elveszni a nyomdai szakzsargon sűrűjében.

Nehezen igazodsz el a nyomdai előkészítésben?