A Wingmix a közérthető nyomda, ahol a te nyelveden beszélnek.

Fél szavakból is értjük, hogy mit szeretnél, ha digitális vagy ofszet nyomtatásról, plakátról, prospektusról, szórólapról, névjegyről vagy különleges, egyedi dekorációkról, emblémázott reklámajándékról van szó.

Miért érdemes bennünket választanod?

Mert nálunk nem kell feszélyezve érezned magad, mert nem beszéled tökéletesen a nyomdai szakzsargont.

Elvégre számodra a legfontosabb az, hogy időre, kifogástalan minőségben megkapd azt nyomdai terméket, amit rendeltél. Ahhoz, hogy jól válassz és hibátlanul add le az anyagot, közérthetően elmagyarázzuk a tudnivalókat és készséggel segítünk, bármilyen kérdésed adódik a közös munka során.

Gyorsan és jól dolgozunk

– ezt kérned sem kell, mindez alapvetés. A legújabb nyomdai technológiákkal, gépekkel dolgozunk, lépést tartunk a trendekkel, újdonságokkal.

Rugalmasság

Mindig figyelembe vesszük az egyedi igényeidet is, és amiben csak lehet (határidő, speciális kérések), rugalmasan alkalmazkodunk hozzád, sőt, kreatív ötletekkel segítünk. Ha különleges nyomdai vagy dekorációs kérésed van, azt egyenesen kihívásnak tekintjük.

Áraink kedvezőek

Úgy szabjuk meg őket, hogy azok alkalmazkodjanak cégedhez, igényeidhez, a konkrét kéréshez. Abban biztos lehetsz, hogy nem a minőségi alapanyagokon fogjuk megspórolni az árat.

Szolgáltatásaink

  • A teljesség igénye nélkül nyomtatunk plakátot, prospektust, kisarculati anyagokat, névjegyet, borítékot, brosúrát, dobozt, reklámtáskát, könyvet, kiadványt. Vagyis szinte bármilyen nyomdai munkát, ami csak saját cégednél, vagy megbízód cégénél adódik.
  • Akkor is örömmel várjuk a megrendelésedet, ha magánszemélyként keresel kis példányszámú nyomdát egy meghívó, dekorációs anyag, szórólap erejéig.
  • Digitális és ofszetnyomtatással egyaránt foglalkozunk, a digitális nyomtatásnak köszönhetően pedig kis példányszámú nyomtatást is vállalunk. Minden feladathoz megtaláljuk a megfelelő nyomtatási módot.
  • Bízd ránk a nagyformátumú nyomtatást is! Legyen az roll-up, plakát, One Way Vision fólia, PVC és Dibond tábla, világító kültéri tábla és habbetű, gépeinkkel és szakértelmünkkel a legtöbbet hozzuk ki belőle. A gyártás mellett a nyomdai előkészítésben és a tervezésben is segíthetünk. A nyomdai munkák mellett értékes tapasztalatokat szereztünk a marketing és a PR területén is, ezért, ha arra van szükséged, segíthetünk az arculattervezésben, egy-egy reklámeszköz megtervezésében.
  • Ha igényled, külön díj fejében (vagy bizonyos esetekben akár ingyenesen) kiszállítjuk a nyomtatott terméket, ami nagy mennyiség esetén különösen hasznos lehet.

Így kezdd a közös munkát

Ha pontosan tudod, mit szeretnél, kattints az Ajánlatkérésre, add meg elérhetőségeidet és kérj ajánlatot. Ajánlatkérésedre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és az ajánlat elfogadása után indulhat is a munka.

Ha kérdezni szeretnél tőlünk, hívhatsz bennünket munkaidőben telefonon (+36 249 2748) vagy írhatsz e-mailt is (iroda@wingmix.com), leveledre szintén igyekszünk hamar válaszolni.

Ha szívesen megismernéd közelebbről is, mit és hogyan nyomtatunk, keresd fel a Szolgáltatások menüpontot, nézz körül, majd utána kérj ajánlatot.

Szeretnél egy olyan nyomdával dolgozni, ahol megértenek?