Grafikai tervezés, webdesign

Ha szeretnéd, megtervezzük grafikai, arculati anyagaidat!

Tudjuk, milyen sok jó okod lehet arra, hogy grafikai tervezést kérj:

  • Ha frissíteni kell az arculatod. Új névjegyekre, mappákra, borítékokra, szórólapokra, más kisarculati anyagra van szükséged, de a jelenlegi dizájn már nem az igazi, elfáradt, egyszóval új arculat kell.
  • Ha még nincs arculatod. Ahogyan az is lehet, hogy még egyáltalán nincs céges arculatod, betűtípusod, színeid, vagyis most kell kialakítani az egyedi megjelenést.
  • Ha egy kézben szeretnéd a tervezést és a gyártást. Lehet, hogy sürgősen támadt igényed plakátra, szórólapra, hirdetésre, vagy más reklámeszközre, és nem akarsz sem időt veszíteni, sem minőséget kockáztatni, ezért örülnél, ha a grafikai tervezés és a nyomdai gyártás egy kézben lenne.
  • Ha kiszerveznéd a tervezést. És az is lehet, hogy házon belül nincs elég grafikai kapacitás kiadványod, prospektusod, reklámeszközeid tervezésére, ezért szívesen kiszerveznéd a tervezést.

Így dolgozunk majd együtt, ha grafikai tervezést kérsz:

  • Miután felvetted velünk a kapcsolatot, alaposan feltérképezzük, hogy pontosan mire is van szükséged, minden még hiányzó információra rákérdezünk.
  • Árajánlatot adunk a grafikai tervezésre, majd a vállalt határidőre elkészítjük a kreatívokat, arculati anyagokat, akár több verzióban is.
  • Az esetleges javítás után jöhet a jóváhagyás – majd a gyártás.

Nyomdaként kivételes helyzetben vagyunk, mert a gyártás szempontjait is figyelembe tudjuk venni a tervezésnél. Mindez persze nem csak azt jelenti, hogy hibátlanul adjuk le saját magunknak a nyomdai anyagokat. Hanem azt is, hogy megtaláljuk a módját, hogyan lehetnek arculati és reklámanyagaid egyediek, figyelemfelkeltőek, legyen az egy formára stancolt alak, extrém anyag, aranyozott felirat, valódi viaszpecsét, átlátszó meghívókártya.